Jurgen Swaans, 7 april 2017

Magneds beste bureau in emerce 100

Yesss! Van de 100 beste e-businessbedrijven van 2017 staan we op nummer 1 in de categorie middelgrote full-service internetbureaus interactive. We kregen maar liefst 5 1/2 van de 7 sterren, met dank aan onze opdrachtgevers die ons hebben beoordeeld.  

De Emerce 100

Kennisplatform Emerce geldt als autoriteit in online business en marketing en stelt nu al voor het twaalfde jaar de ‘Emerce 100’ samen. Een speciale jaarlijkse uitgave waarin de beste 100 e-businessbedrijven van Nederland staan vermeld. Die top 100 komt tot stand door een onderzoek onder beslissers in online marketing, ICT en e-business. 

De stem van onze opdrachtgevers 

Beslissers in de branche beoordelen in het onderzoek de prestaties van hun leveranciers in het afgelopen jaar. Dit imago-onderzoek doet Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. De top 100 biedt opdrachtgevers houvast bij het kiezen van bureaus in de onlinebranche en is voor de namen in de lijst – en dus ook voor ons - een mooie onderscheiding. 

Indeling internetbureaus

Fullservice internetbureaus zijn ingedeeld in drie categorieën, te weten ‘groot’, ‘middelgroot’ en ‘klein’. ‘Grote’ bureaus hebben honderd of meer medewerkers en/of een omzet vanaf zeven miljoen euro. Bureaus met meer dan vijfentwintig medewerkers en minder dan honderd medewerkers en/of een omzet van één tot zeven miljoen euro worden in de Emerce 100 ‘middelgroot’ genoemd. Bureaus met minder dan vijfentwintig medewerkers en/of een omzet van minder dan één miljoen euro. 

> Bekijk de volledige uitslag van de Emerce 100.

tjilp!