Sander van Hulten, 7 februari 2017

Magneds verwelkomt zes nieuwe collega's

Woensdag 1 februari jl. stond een zesmansleger klaar om ons team te versterken. Zij zijn meer dan welkom door de toenemende vraag naar onze digitale loyalty- en salesoplossingen, de uitbreiding van ons klantenportfolio en de verbreding van onze activiteiten naar het buitenland en naar de retailbranche. We stellen ze graag voor.

Retailpower

Joy Kimenai (Accountmanager Sales & Loyalty promotions) en Silvia Buitenhuis (Senior Client Services Manager) nemen veel kennis en ervaring op het gebied van FMCG- en retailmarketing mee. Joy komt van shopperactivatiebureau Boost en heeft tientallen merkfabrikanten geholpen met promoties bij landelijke retailers als Jumbo en Albert Heijn. Silvia was de afgelopen jaren als projectmanager Klantbeleving en Formule bij Jumbo nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe klant- en winkelconcepten. Naast Joy en Silvia is ook Pleun Hoofs gestart als traffic manager op de afdeling Customer Loyalty & Engagement.

Developmentskills

Als autoriteit en innovator in digital loyalty en sales ontwikkelen we ons eigen S7 softwareplatform continu. Daar zijn goede developers voor nodig. Die hebben we nu extra in huis met Leon Rowland (Backend Developer), Ruud Jansen (Android Developer) en Serge Helfrich (Android Developer). Zij zullen zich inzetten voor onze projecten en werken aan het S7 platform, dat we al inzetten voor onder meer FrieslandCampina, Heineken, Coca-Cola en Texaco.
 

Meer vacatures

De komende twee maanden verwachten we nog eens vijf vacatures in te vullen op verschillende disciplines. Je kunt nog reageren.
tjilp!