Texaco

Texaco Stars

Na twintig jaar het spaarprogramma Rocks’ te hebben gevoerd, was Texaco toe aan een nieuw loyaliteitsprogramma. Want zowel de klant als de techniek zijn veranderd. Magneds gaf vorm aan de website en app van het nieuwe programma ‘Texaco Stars’. 

Elk bezoek loont

Met Texaco Stars verdienen klanten punten voor elke tankbeurt, autowasbeurt of aankoop in de shop. Deze punten kunnen ze vervolgens online inwisselen worden voor cadeaus en kortingen. 

Web & app

Voor het inwisselen van Stars-punten is een aparte website ontwikkeld én een app. Met de app kunnen klanten ook sparen, punten verzilveren, saldo checken en transacties inzien. Ook bevat de app een stationfinder, waarmee een klant de route naar een Texaco tankstation kan vinden. 

Meer dynamiek

In Texaco Stars kunnen klanten naast punten ook badges verdienen. Voor bijvoorbeeld ‘on the dot’ tanken of bij het bezoeken van verschillende Texaco stations.
Ook sparen klanten met Texaco Stars sneller. Elke getankte liter reguliere brandstof levert een punt op, elke euro in de shop of carwash ook. 

Warm welkom

Klanten die zich aanmelden voor Texaco Stars ontvangen een voucher voor gratis koffie of thee. 
Met Stars die ze sparen, kunnen ze uit allerlei cadeaus kiezen. Van korting op brandstof tot een gratis lunchdeal bij Texaco GO Fresh. De webshop bevat meer dan 200 cadeaus, van Airfryer tot basketbal.  

See also:

All cases