Sanoma

Voordeelsparen

Om in een uitdagende tijdschriftenmarkt lezers aan haar titels te binden, vroeg Sanoma aan Magneds om een loyaliteitsprogramma te ontwikkelen. VoordeelSparen was geboren. Zowel abonnees als kopers van een los nummer worden voor hun loyaliteit beloond met exclusieve kortingen.

Steeds meer titels 
Sanoma VoordeelSparen trapte af met de bekende titels Libelle, Margriet, Flair, Viva, Story, KEK Mama, Mikrogids en Autoweek. Vanaf 2015 volgen de andere titels van Sanoma, waaronder de teen-magazines (Donald Duck, Donald Duck Extra, Donald Duck Junior, Katrien) en de Home Deco-magazines (VT Wonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home). Zo kan elke Sanoma-klant meedoen met VoordeelSparen! 

Van sauna tot speelgoed 
De diversiteit aan doelgroepen van het Sanoma-portefeuille vraagt om een ruime selectie aan beloningen. 
Daar voldoet de spaarshop dan ook aan. Met meer dan 300 producten en uitjes in 14 interessegebieden geven we elke lezer ruim voldoende mogelijkheden om voor iets leuks te sparen. 

Persuasive design
Om een VoordeelSpaarder op zijn wenken te kunnen bedienen, hebben we zorgvuldig het design en de copy verbeterd. De website bevat nu persuasive elementen die de motivatie en mogelijkheden van de spaarder verhogen en triggers die het rendement van het programma vergroten.See also:

All cases