Milner

Eurosparen

Leerdammer, Beemster, Maaslander … het kaasschap is ongekend competitief. Milner wil graag klanten aantrekken en aan zich binden. Magneds integreerde daarom het loyaliteitsprogramma Eurosparen voor Milner in onder meer een nieuwe website en app.

Van Boska tot Berghoff
De spaarshop van Milner Eurosparen is natuurlijk speciaal ingericht voor kaasfans. Zo sparen Milner-liefhebbers voor onder meer luxe kookartikelen, zoals Boska cheesewares of een mengkom van Berghoff. Maar ook voor lekkere én gezonde uitjes, zoals een massage of skyting op het strand!

Pittig spaarprogramma 
Eurosparen levert Milner een pittige bijdrage. Zo leert Milner haar eindgebruikers kennen en kan ze hen beter betrekken bij het merk. Via het spaarmechanisme beloont Milner haar klanten voor loyaal koopgedrag en heeft het een waardevol contactkanaal met haar merkfans in handen.

Meer uit de merken
Opdrachtgever FrieslandCampina haalt met customer loyalty meer uit hun merken: “Met onze A-merken willen we naast hoogwaardig kwalitatieve producten meer kunnen bieden aan onze retailpartners, shoppers en consumenten. Met een spaarprogramma als Eurosparen kunnen we de relatie met onze consumenten versterken”, aldus Bas Roelofs, (Director Sales & Shopper Marketing FrieslandCampina Branded Netherlands). 

See also:

All cases