CouponClub

CouponClub App

Geld-terug-acties waren tot nu toe vaak een hassle. Product kopen, verpakking eraf knippen, opsturen, wachten … ook voor de fabrikant lieten refundacties vaak te wensen over. Geen klantdata, geen inzicht, weinig controle. CouponClub brengt daar verandering in.

Van HAK tot Hertog ijs
Consumenten kunnen eenvoudig geld terug krijgen door een coupon te kiezen en met de app de streepjescode en hun kassabon te scannen. Bovendien heeft CouponClub de optie om een review te geven of een vraag te beantwoorden in ruil voor cash. Direct na de lancering vulde CouponClub zich met geld-terug-acties op A-merken van o.a. Mondeléz, Unilever en MARS. 

Meer rendement uit geld-terug-acties
De voordelen van CouponClub voor fabrikanten zijn legio. Via het dashboard houd je als adverteerder continu controle over je acties en budgetten en krijg je inzicht in o.a. wie je producten koopt en waar. CouponClub maakt geld-terug-acties zo veel makkelijker, met meer rendement.

Magneds en Boost
CouponClub is een initiatief van Magneds BV en Boost Group. Magneds is verantwoordelijk voor het  creatieve concept en de ontwikkeling van de app. Boost levert activatieconcepten en salestools voor Shopper Marketing en zet haar uitgebreide netwerk in voor de sales van CouponClub.


See also:

All cases