Chocomel

Eurosparen

Ook de enige échte is nu lid van de succesvolle Eurosparen-familie. Magneds integreerde het loyaliteitsprogramma Eurosparen voor Chocomel in een nieuwe website, app en op de verpakkingen.

Van dagje Mundial tot Night at the Park
De spaarshop van Chocomel Eurosparen is speciaal ingericht voor de jonge doelgroep. Zo sparen Chocomel-liefhebbers voor onder meer exclusieve korting op festivals, zoals Zwarte Cross of World of Pleasure.

Festival voor Chocomel
Chocomel heeft aan Eurosparen zijn eigen ‘festival’: het programma genereert waardevolle klantdata en zorgt ervoor dat klanten meer kopen, minder aan marketinginspanning kosten, langer klant blijven en het doorvertellen aan anderen. 

Meer uit de merken
Opdrachtgever FrieslandCampina haalt met customer loyalty meer uit hun merken: “Met onze A-merken willen we naast hoogwaardig kwalitatieve producten meer kunnen bieden aan onze retailpartners, shoppers en consumenten. Met een spaarprogramma als Eurosparen kunnen we de relatie met onze consumenten versterken”, aldus Bas Roelofs, (Director Sales & Shopper Marketing FrieslandCampina Branded Netherlands). 

See also:

All cases