Campina

Eurosparen

Het loyaliteitsprogramma ‘Eurosparen’ begon in 2009 met zuivelmerk Optimel. Al snel veroverde het nieuwe spaarmechanisme ruim een half miljoen Nederlandse harten. Sinds 2014 kunnen consumenten ook sparen met het grootste A-merk in de supermarkten: Campina.

Meest verkochte A-merk
Van melk tot zuiveldranken en yoghurts; Campina is het meest verkochte A-merk in Nederland. Desondanks is de concurrentie in het koelvak groot. Met Eurosparen werkt Campina aan klantloyaliteit: trouwere klanten en een sterkere merkbinding. 

Campina loyalty & engagement
Het loyaliteitsprogramma Campina Eurosparen verhoogt de betrokkenheid van klanten met het merk en versterkt de merkbinding. Campina weet wie haar loyale klanten zijn en kan er direct mee communiceren. Met als hoogste doel het toppunt van loyale klanten: merkambassadeurs! 

Sparen voor de toekomst
FrieslandCampina is blij met de resultaten: “We gaan Eurosparen verder uitbreiden naar andere merken om zodoende het nummer één loyaliteitsplatform van Nederland te worden”, aldus Willem Vola, Digital Marketing Manager van FrieslandCampina.
Naast Optimel en Campina heeft ook Appelsientje zich aangesloten bij Eurosparen. 


See also:

All cases