Aquarius

Aquarius keep moving

Aquarius heeft twee afzetkanalen: retail en sportkantines. In beide gevallen heeft de sporter keuze uit verschillende dorstlessers. Een schone taak voor ons om Aquarius op 1-0 te zetten. Aquarius-flesjes kregen een opvallend oranje actielabel met een code op de achterzijde. Op de website om te zetten in een punt, goed voor gratis sportartikelen en items met hoge korting. Van Aquarius- en KNVB-merchandise tot VI en Runner’s World. 

Kantinebezoeker en -beheerder

Naast de sporter moedigden we ook de beslisser in de kantine aan.  Kantinebeheerders sparen punten met hun aankopen van trays Aquarius door het uploaden van hun factuur of het opsturen van de streepjescodes. Zij kunnen kiezen uit een eigen assortiment voor de vereniging: van trainingshesjes tot tafelvoetbaltafel. 

De sporter in beeld

Aquarius krijgt dankzij de spaaractie meer inzicht in hun klanten, want wie zijn de sporters die Aquarius kopen? Op basis van deze inzichten kan Aquarius hen optimaal betrekken bij de actie en beter bedienen, via een eigen kanaal.

Hardlopers in de Spaarshop

Aquarius heeft voor alle sporters wat wils in de Spaarshop. Voor onder meer voetballers, fitnessfans en hardlopers. De ‘hardlopers’ in de Spaarshop zijn scheenbeschermers, ballen, handdoeken, bidons en bidonkratten. Een groot deel van de items is zonder bijbetaling verkrijgbaar, wat zorgt voor een snelle score in korte tijd. Een win-win.


See also:

All cases