Appelsientje

Eurosparen

FrieslandCampina weet Magneds te vinden als het gaat om loyalty en looks. Eerder verzorgde Magneds al de loyaliteitsprogramma’s voor Optimel en Campina, nu gaven we de nieuwe website van Appelsientje vorm en integreerden het spaarprogramma Eurosparen.

Het Eftelingtientje van Appelsientje
De spaarshop van Appelsientje Eurosparen bevat tal van spaarproducten. Waaronder de unieke Efteling-actie. Bij aankoop van Appelsientje-sappen spaar je voor € 10,- korting op een kaartje voor de Efteling of overnacht je met korting bij Efteling Bosrijk!

Sappig spaarprogramma 
Met Eurosparen registreert Appelsientje het koopgedrag van haar klanten en betrekt hen bij het merk. Via het spaarmechanisme beloont Appelsientje haar klanten voor loyaal koopgedrag en heeft het direct contact met haar merkfans!

Meer uit de merken
Opdrachtgever FrieslandCampina haalt met customer loyalty meer uit hun merken: “Met onze A-merken willen we naast hoogwaardig kwalitatieve producten meer kunnen bieden aan onze retailpartners, shoppers en consumenten. Met een spaarprogramma als Eurosparen kunnen we de relatie met onze consumenten versterken”, aldus Bas Roelofs, (Director Sales & Shopper Marketing FrieslandCampina Branded Netherlands). 


See also:

All cases