home Cases

CouponClub

CouponClub App

Geld-terug-acties waren tot nu toe vaak een hassle. Product kopen, verpakking eraf knippen, opsturen, wachten … ook voor de fabrikant lieten refundacties vaak te wensen over. Geen klantdata, geen inzicht, weinig controle. CouponClub brengt daar verandering in.
Lees verder ›
Mentos

Mentos More

Mentos zocht naar een kortlopende spaaractie die de rotatie van rollen Mentos periodiek moest verhogen. Wij presenteerden zowel een idee daarvoor als ons idee voor een langlopend loyaliteitsprogramma. Mentos raakte overtuigd om voor het laatste te gaan: Mentos More was geboren! 
Lees verder ›
Eurosparen.nl

Eurosparen

Eurosparen, het loyaliteitsprogramma van FrieslandCampina, is sinds de lancering in 2009 uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Inmiddels zijn bijna alle grote merken aangesloten en gaat het aantal Eurospaarders richting een miljoen.
Lees verder ›
Milner

Eurosparen

Leerdammer, Beemster, Maaslander … het kaasschap is ongekend competitief. Milner wil graag klanten aantrekken en aan zich binden. Magneds integreerde daarom het loyaliteitsprogramma Eurosparen voor Milner in onder meer een nieuwe website en app.
Lees verder ›
Chocomel

Eurosparen

Ook de enige échte is nu lid van de succesvolle Eurosparen-familie. Magneds integreerde het loyaliteitsprogramma Eurosparen voor Chocomel in een nieuwe website, app en op de verpakkingen.
Lees verder ›
Appelsientje

Eurosparen

FrieslandCampina weet Magneds te vinden als het gaat om loyalty en looks. Eerder verzorgde Magneds al de loyaliteitsprogramma’s voor Optimel en Campina, nu gaven we de nieuwe website van Appelsientje vorm en integreerden het spaarprogramma Eurosparen.
Lees verder ›
Campina

Eurosparen

Het loyaliteitsprogramma ‘Eurosparen’ begon in 2009 met zuivelmerk Optimel. Al snel veroverde het nieuwe spaarmechanisme ruim een half miljoen Nederlandse harten. Sinds 2014 kunnen consumenten ook sparen met het grootste A-merk in de supermarkten: Campina.
Lees verder ›
Nutricia

Extraatjes

Nutricia heeft een groot assortiment kindervoeding. Voor pasgeborenen tot peuters. In het drukke bestaan met kleine kindjes kun je als moeder wel wat extra’s gebruiken. Daarom ontwikkelde Magneds het loyaliteitsprogramma ‘Nutricia Extraatjes’.
Lees verder ›
Sanoma

Voordeelsparen

Om in een uitdagende tijdschriftenmarkt lezers aan haar titels te binden, vroeg Sanoma aan Magneds om een loyaliteitsprogramma te ontwikkelen. VoordeelSparen was geboren. Zowel abonnees als kopers van een los nummer worden voor hun loyaliteit beloond met exclusieve kortingen.
Lees verder ›
Optimel

Eurosparen

Optimel ondervond hevige concurrentie in de zuivelvitrines. Het merk van FrieslandCampina wilde loyale klanten belonen voor hun gedrag. Magneds ontwikkelde daarom ‘Eurosparen’, het eerste online spaarprogramma in de FMCG-branche. Het bekende ‘zegeltjes sparen’, maar dan beter.
Lees verder ›
FCCE / Ziggo

Entertainment Experience

Televisieproducent FCCE en Ziggo wilden filmminnend Nederland een unieke kans geven: zelf een bioscoopfilm maken. Online, samen met Paul Verhoeven en collega-filmtalenten in een crowd source-concept. Magneds maakte het mogelijk met de ‘Entertainment Experience’!
Lees verder ›
Partou kinderopvang

Partou.nl

Kinderopvang Nederland, skon kinderopvang, Allio, Partou en Gastouderopvang Nederland bundelden hun krachten en traden onder één naam naar buiten: Partou.Voor de nieuwe website bundelden Magneds en Doorrood hun krachten.
Lees verder ›